Sinun kätilösi

Yebomama on kätilö Johanna

johanna sarlio nieminen

Tarjoan sinulle kätilöpalveluitani pääkaupunkiseudulla.

Kätilöys tarkoittaa minulle naisen rinnalla kulkemista raskaanaolevalle, synnyttäjälle ja synnyttäneelle äidille itselleen tärkeällä tavalla. Tutustu minuun paremmin ja lue minun tarinani.

Ensimmäiseen raskauteen liittyy valmistautuminen uuteen elämänvaiheeseen ja synnytyskokemukseen, josta ei ole aiempaa kokemusta. Myös synnytyksen jälkeen imetykseen liittyvät asiat ja vauvan hoito voivat yllättää.

Toista, kolmatta tai neljättä raskautta läpikäyvät ovat synnytyksessä ja äitiydessä kokeneita. Synnytykseen laskeutumisessa ja mahdollisen polikliinisen synnytyksen jälkeisessä varhaisessa koti-vaiheessa oma kätilö kotikäynnillä voi kuitenkin antaa lisävahvistusta omille näkemyksille hyvästä synnytyksestä ja synnytyksen jälkeisestä elämästä.

Yebomama tarjoaa sinulle mahdollisuutta kätilöön haluamallasi tavalla:

Hinnat löytyvät täältä.

Ota yhteyttä kun tarvitset omaa kätilöä!

Valmistautuminen synnytykseen

Valmistautuminen tekee synnytyksestä aktiivisen! Terveellinen ruoka, raikas vesi ja ilma, liikunta, aktiivinen rauhallisen hengittelyn ja rentoutumisen harjoittelu, riittävä nukkuminen ja päiväunien harjoittelu ja raskauden seuranta yhdessä kumppanin ja neuvolan kätilön kanssa ovat tärkeä osa valmistautumista synnytykseen.

On hyvä kuulla tutuilta ja sukulaisilta hyvin menneistä synnytyksistä ja millaiset asiat olivat myötävaikuttaneet siihen. On hyvä suojata itsensä negatiivisuudelta, sillä asenne ja usko omaan synnyttäjyyteen on puoli synnytystä.

Synnytykseen liittyvistä huolista -ensimmäisen raskauden kohdalla ehkä ‘tulevasta tuntemattomasta’ ja uusien raskauksien kohdalla aikaisempiin synnytyksiin liittyvistä- on hyvä puhua ja prosessoida, mutta myös luoda samalla mielikuvia itsestä pystypäisenä, liikkuvana, hengittävänä ja laulavana synnyttäjänä.

Comments are closed.